Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Livestream

Op 10 juli presenteren deelnemers aan de voorronde in Zuid-Holland hun werk en voeren ze gesprekken met moderator Kay Slice en juryleden Pleun Gremmen, Yvo van der Vat en Marina Heuvelman. De livestream is op 10 juli tussen 13:00 en 14:30 te zien via kunstbende.nl/zuid-holland-live.

Kunstbende

Kunstbende is een platform voor jongeren tussen 13 en 18 jaar om zich te ontwikkelen in negen verschillende creatieve disciplines: Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Influencer, Muziek, Taal en Theater. Als netwerkorganisatie ontdekken ze jong creatief talent, helpen ze in hun ontwikkeling en zorgen ze voor een podium. Met de wedstrijd Kunstbende worden jongeren op vroege leeftijd gestimuleerd om hun eigen talenten te ontdekken en te ontwikkelen. 

Educatie in Het Nieuwe Instituut 

Het Nieuwe Instituut zet verschillende educatieve programma’s in om kinderen en jongeren kennis te laten maken met ontwerp. Zij leren dat alles om hen heen ontworpen is, experimenteren zelf met nieuwe technieken en ontwikkelen belangrijke vaardigheden als creativiteit, communiceren, kritisch en probleemoplossend denken.

datum
10/07/2021
tot
28/07/2021
taal
Nederlands
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

woensdag — zondag
10.00 — 17.00

Het Nieuwe Instituut
Maud Vervenne